Livrarea produselor

Livrarea produselor se face in termen de 24-72 ore, de la data confirmarii comenzii si transmiterea pe email a documentelor fiscala, de catre un consultant.

Etapele in vederea pregatirii coletului si livrarea acestuia catre beneficiar sunt urmatoarele:

  • Identificarea produsului comandat in baza codului de produs ales de catre dvs

  • Verificarea cantitatilor in functie de numarul de produse comandate

  • Ambalarea produselor in ambalaje care confera o protectie speciala in vederea evitarii deteriorarii acestora pe perioada transportului

  • Notificarea curierului in vederea ridicarii coletului din cadrul depozitului nostru

  • Predarea coletului catre curier si transmiterea AWB ului catre dvs(AWB=un numar generat de catre curier prin care dvs puteti verifica online,pe situl curierului, stadiul livrarii coletului,locatia unde se afla si timpul estimativ de livrare la adresa beneficiarului)

  • Receptia finala,de catre beneficiar si plata ramburs a produselor,in cazul in care s-a ales ca modalitate de plata ,”Plata Ramburs” de catre dvs.

De asemenea va rugam sa retineti faptul ca deterioarea coletului si a produselor aflate in interiorul acestuia,pe perioada transportului,intra EXCLUSIV IN SEAMA CURIERULUI,echipa noastra fiind absolvita de orice alta culpa sau vina datorata efectuarii unui transport defectuos.

Din acest motiv va rugam sa refuzati primirea coletelor ce prezinta defectiuni sau deformari de orice fel. In caz contrar BENEFICIARUL este singurul responsabil.

In cazul in care,adresa de facturare si adresa de livrare nu este aceeasi,va rugam sa mentionati acest lucru,prin bifarea casutei unde se mentioneaza ca adresa de livrare nu este aceeasi cu adresa de facturare si sa completati datele necesare cu privire la adresa de livrare a produselor.

Pentru aceeasi adresa de livrare si de facturare,datele se completeaza automat,in momentul in care completati datele de facturare.

www.price.ro - your shopping expert