Termeni și condiții returnare produse

Conform Ordonantei nr.34/2014: Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv anume in termen de 30 zile de la data primirii/achizitionarii produsului.

Nu se pot returna produsele speciale comandate pe baza de mostra

Produsele se pot returna:

  1. prin serviciul de curierat Fan Courier sau Urgent Cargus.
  2. direct la depozitul nostru din Bucuresti.

Clientul poate solicita returnarea produsului daca:

  1. Produsul sau produsele sunt nefunctionale in primele 24 ore de la data receptiei.

Daca primiti un produs ce nu funcioneaza , puteti reclama acest lucu in primele 24 ore de la receptie si solicita returnarea produsului in acest termen, in vederea inlocuirii cu un produs functional. Pentru produsele ale caror colete prezinta deteriorari vizibile la primirea prin firma de curierat, va recomandam refuzarea receptiei lor. In caz contrar SC PRIME LED SOLUTIONS nu-si poate asuma raspunderea pentru integritatea produselor receptionate de catre dumneavoastra.

   2. Produsul sau produsele nu sunt comforme cu specificatiile de pe site.

Daca primiti un produs ce se dovedeste a nu fi conform cu specificatiile din oferta noastra, puteti solicita returnarea acestuia prin inlocuire. Daca se stabileste inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, veti plati diferenta, iar daca se stabileste inlocuirea cu un produs de o valoare mai mica, veti primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuit. Costurile de retur si transport pentru produsul inlocuit , daca este cazul, vor fi suportate de catre SC PRIME LED SOLUTIONS SRL.

  3. Produsul sau produsele v-au fost livrate gresit.

Daca ati primit un alt produs decat cel comandat va rugam sa semnalati acest lucru in primele 24 ore de la receptie pentru a returna produsul si a fi inlocuit cu cel corect(comandat de catre dumneavoastra). Costurile de retur si transport vor fi suportate de catre SC PRIME LED SOLUTIONS SRL.

IMPORTANT

PRIME LED SOLUTIONS va recomanda ca instalarea/montarea tuturor produselor achizitionate de la societatea noastra sa fie facuta de catre un electrician autorizat. Nu putem fi raspunzatori pentru produsele comandate si instalate neconform cu specificatiile tehnice si nu restituim contravaloarea acestor produse. Nu se accepta la retur produse ce nu se mai afla in starea in care au fost primite (in ambalajul original si insotite de toate accesoriile si documentele originale) si nici produse ce fac parte din categoria speciala(produse ce nu se aflau pe stoc si au fost aduse pe comanda speciala la cererea clientului).

Puteti returna produsele doar dupa ce aveti confirmarea de retur, pe mail, de catre echipa noastra. Nu trimiteti produsele fara a primi confirmarea pe email.


www.price.ro - your shopping expert