Cum cumpăr?

ACHIZITIONAREA PRODUSELOR ONLINE

Daca doriti sa achizitionati becuri pe LED, tuburi LED, proiectoare LED, lampi pentru iluminat stradal pe LED, spoturi LED, benzi LED sau orice alte produse si accesorii din magazinul nostru online, procedura de a comanda online este aceeasi si se desfasoara dupa cum urmeaza:

 

   1. Dupa ce ati ales produsul dorit de pe site-ul nostru :www.primeled.ro si cantitatea , apasati butonul CUMPAR:

   2. Dupa ce ati efectuat pasul nr.1, sistemul genereaza un mesaj automat pe fundal verde ca cel din poza de mai jos. Dupa acest pas aveti doua optiuni:                       

                         a. Continuati cumparaturi pur si simplu                                                              

                         b. Apasati VEZI COSUL DE CUMPARATURI pentru a definitiva comanda.

   3. Pentru a finaliza comanda trebuie sa alegeti modalitatea de transport , modalitatea de plata: PLATA RAMBURS sau TRANSFER BANCAR si DETALIILE DE FACTURARE SI LIVRARE. Aici aveti optiunea de a alege daca doriti facturarea pe PERSOANA FIZICA sau pe PERSOANA JURIDICA

   4. Dupa incheierea acestor formalitati, nu uitati ca inainte de a TRIMITE COMANDA, sa va dati acceptul, printr-un simplu click, pe “Accept Termeni si conditii” si "Am luat la cunostinta: datele si informatiile furnizate de mine vor fi prelucrate in scopul facturarii si livrarii comenzii... "

   Dupa confirmarea comenzii si a stocului de catre un consultant, veti primi pe email: Factura Fiscala, Certificatul De Garantie, Decalaratia de Conformitate si copie dupa AWB.

In cazul in care aveti nevoie de asistenta tehnica, va stam la dispozitie la prin intermediul formularului de contact sau la numarul de telefon: 0735.48.48.48

 

www.price.ro - your shopping expert